Om CruiserKarl R. Rolfsen
daglig leder

Cruiser AS ble startet 11.nov. 1987.

Først under navn Samco AS.  Etter ca. 10 års drift, forandret til Cruiser AS.  Firmaet har hele tiden vært eid og drevet av undertegnede som  et "enmannsfirma". 

De 20 siste årene (frem til i dag) har firmaet vært konsentrert om å lage profilerte skinnvester av høy kvalitet til MC klubber. Det gjelder kvalitet på skinn og søm og brukervennlige detaljer på vestene. Produktene fremstår i dag som en høy-kvalitet merkevare.  Firmaet har kunder over hele Norge. Samt Sverige og Danmark. 
 

Cruiser AS står nå ved et veiskille!

I samarbeide med en del fabrikker og DHL legger vi opp til et nytt system fra våren 2019.  Her tar vi sikte på å levere vanlige skinnjakker til daglig bruk, direkte fra fabrikk-til-deg (door-to-door ),  til eksepsjonelt gunstige priser ! 
 
Systemet er igang fra ca. april av, 2019.  Vi kan også profilere disse plaggene, f.eks. diskret i foret, for å gi dem en "tilhørighet". Samt prege skinnet med et klubb-navn etc.  Følg med på våre websider.  Om du ønsker info tilsendt, vennligst fyll ut svarskjema. Så sender vi info/tilbudene etter hvert. Rolf Jarl Rolfsen
grafisk design

Har du behov for å lage en logo?

F.eks. basert på en idé du har ?
Utforming, design og pris for jobben?

 
Da kan du kontakte Rolf Jarl. Se noen av hans arbeider HER.
Der er det avbildet en del logoer RJ har tegnet for klienter.
 
Send første henvendelse på vårt svarskjema, og angi hva det dreier seg om.
Så ekspederer vi det videre til Rolf Jarl. 
 
All kontakt vedr. design/logoer skjer deretter direkte med Rolf Jarl. Også alt som angår kostnader.